عادات زندگی مردم آلمان

ساخت وبلاگ

مردم هر کشوری خصوصیات و رفتارهای خاص خود را دارند که البته برای خودشان خیلی هم عادی است. برای آلمانی‌ها فرقی نمی‌کند کجا هستند؛ در رستوران، اداره، کتابخانه و هنگام غذاخوردن. آن‌ها در هر جا که باشند در صورت نیاز و حتی با صدای بلند دماغ‌شان را پاک می‌کنند. بسیاری از ایرانی‌هایی که حتی سال‌هاست در آلمان‌زندگی می‌کنند، هنوز با این موضوع مشکل دارند.

 

 

 

اگر فکر می کنید آلمانی‌ها شب‌ها خانه نیستند، سخت در خطا هستید. آن‌ها از روشن‌کردن چرا‌غ‌های اضافی پرهیز می‌کنند و دائما در فکر صرفه‌جویی در مصرف انرژی هستند.

 

 

 

اگر خانه‌ای ماشین ظرف‌شویی نداشته باشد، آنگاه ظرف شستن آلمانی‌ها تماشایی است. هنوز هم برخی آشپزخانه‌‌ها دو ظرف‌شویی دارند. ظرف را در آب گرم با چند قطره مایع ظرف شویی، می‌شویند و سپس در آب سرد فرو می‌کنند و در آخر با دستمالی آن را خشک می‌کند. برخی حتی ظرف را در آب سرد هم فرو نمی‌کنند و با همان کف مایع ظرف شویی خشک می‌کنند. ظرف‌ها در زیر آب روان گرفته نمی‌شوند.

 

 

 

اگر ندانید فکر می‌کنید که شوفاژ ساختمان خراب شده است. شب‌ها، دیرهنگام و معمولا قبل از خواب، سیستم گرمایشی ساختمان برای صرفه‌جویی در هزینه سوخت، بصورت اتوماتیک خاموش و صبح روز بعد دوباره روشن می‌شود.

 

 

 

هنوز هم بسیاری از آلمانی‌ها هر صبح پس از بیدار شدن لحاف و بالش خود را در معرض هوای تازه قرار می‌دهند. دیدن این صحنه در آلمان برای بسیاری از ایرانیان تعجب‌آور است.

 

 

 

بر پله برقی‌های آلمان هم قوانین راهنمایی و رانندگی حکم‌فرماست. بر روی بسیاری حتی نوشته شده "سمت راست بایستید، سمت چپ بروید!

 

 

 

آلمانی‌ها با وسواس عجیبی زباله‌هایشان را تفکیک می‌کنند.باورنکردنی است، اما آلمانی‌ها وقتی ماست میوه می‌خورند، ظرف پلاستیکی آن را اول می‌شورند و سپس به ظرف زباله می‌سپارند.در آلمان اگر کسی جرائت کند و مثلا کاغذ را در ظرف زباله پلاستیک بیاندازد حتما با اعتراض همسایه‌ها روبرو خواهد شد. در این کشور تفکیک زباله حکم‌فرماست. جای پلاستیک در ظرف‌های زرد رنگ، کاغذ در ظرف‌های آبی یا سبز، زباله ارگانیک در ظرف‌های قهوه‌ای و ظرف خاکستری برای بقیه زباله‌ها است.

 

 

 

حفظ حریم شخصی در آلمان بصورت عجیبی رعایت می‌شود. در اتوبوس و قطار (اگر خالی ‌باشند) مردم همیشه با فاصله از یکدیگر می‌نشینند. در اماکن عمومی اگر صندلی کنار فردی خالی باشد، قبل از نشستن حتما سئوال می‌کنند که آیا این صندلی خالی است؟ در ادارات، بانک‌ها و دستگاه‌های خودپرداز هم که اصولا با یک خط بر روی زمین، فاصله فردی که کارش در حال انجام شدن است با دیگران تعیین شده است.

 

 

 

در آلمان تنوع گیج‌کننده و عجیبی در پخت نان وجود دارد. در این کشور بیش از هزار نوع نان پخته می‌شود.

 

 

 

 عبور از چراغ قرمزعابر پیاده با ۵ یورو جریمه همراه است. یکی از کلیشه‌های جاری در مورد آلمانی‌ها "قانونمند" بودن آن‌ها است، اما برخی چراغ قرمز عابر پیاده را رعایت نمی‌کنند و از آن عبور می‌کنند. برخی هم در نیمه شب و در حالی که حتی یک پرنده هم پر نمی‌زند، منتظر سبز شدن چراغ می‌ایستند. عبور از چراغ قرمز عابر پیاده در صورتی که کودکی در آنجا ایستاده باشد، حتما با اعتراض دیگران روبرو خواهد شد.

 

 

 

روز یکشنبه در آلمان روزی نیست که شما بتوانید کارهای عقب‌مانده‌تان را انجام دهید. روز یکشنبه روز "آرامش" است و هر کاری که موجب تولید صدای بلند و نارضایتی همسایه‌ها شود، مجاز نیست.در روز یکشنبه که روز آرامش در آلمان محسوب می‌شود، اکثر مغازه‌ها و فروشگاه‌ها تعطیل هستند و انجام کارهای پر سرو صدا مثل چمن زدن یا استفاده از جارو برقی با اعتراض همسایه‌ها روبرو خواهد شد.

 

 

 

آلمانی‌ها آدم‌های وقت شناسی هستند. کسی که بر سر قرار ملاقات حتی ۵ دقیقه هم دیر کند را علامت بی‌ادبی و غیر قابل اعتماد بودن می‌دانند. اگر امکان حضور در قرار ملاقات در وقت تعیین شده وجود نداشته باشد، باید حتما از پیش اطلاع دهید.

 

 

 

آلمانی ها و باغچه هاشان...
ما را در سایت آلمانی ها و باغچه هاشان دنبال می کنید

برچسب : عادات,زندگی,مردم,آلمان, نویسنده : saeediarani بازدید : 140 تاريخ : سه شنبه 31 مرداد 1396 ساعت: 14:31